Praktik for strategiske talenter - forår 2025

Praktik i et powerhus indenfor tech og kreativitet

Servicemeddelelse: vi har allerede besat vores praktikpladser i efteråret 2024, men leder stadig efter nye talenter til foråret 2025.

Går du med en drøm i maven om at arbejde med branding og reklame? Eller måske skal du bare have testet af, om bureauland er noget for dig? Hos GORM x ENVISION tager vi løbende praktikanter ind i vores strategisk-kreative hus.

Som strategisk praktikant kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige kunder og opgaver - fra de helt store landsdækkende kampagner til den lille målgruppeanalyse, der kan gøre en verden til forskel. 

Vi elsker at skabe de bedste rammer for udvikling af nye talenter – og er selv i konstant udvikling. Som strategisk praktikant bliver du en del af afdelingen account x strategy, hvor vi sidder 30+ konsulenter og strateger, der hver dag arbejder med salg, rådgivning og udvikling af brands og kommunikation. Du vil indgå i teamet på lige fod med os andre og hjælpe med at identificere netop de indsigter, der kan skabe effektive kreative koncepter og kampagner. 

Lyder det fedt? Så send en på ansøgning til join@gxe.dk

Det praktiske

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen. Vi sørger for, at du har det udstyr, du skal bruge, at du får masser af praktisk udfordring, og at din praktik bliver et skræddersyet forløb målrettet din udvikling. Og så er der selvfølgelig morgenmad, kokkelavet frokost, drikkevarer, snacks og sociale arrangementer - på vores regning. 

Du bliver en del af et stort hus, hvor vi både arbejder, fester og slapper af sammen. Hvis vi ikke har det sjovt, kan vi nemlig heller ikke lave noget fedt for vores kunder. 

Det er muligt at have base på vores kontor i Aarhus eller i København. Skriv venligst i ansøgningen, hvor du ønsker at have din daglige gang.