Skoringen vil sprede lokalkarma

En ny landsdækkende kampagne fra Skoringen er i luften. Under overskriften ”Spred lokalkarma” opfordres borgere, erhvervsdrivende og institutioner rundt om i Danmark til at hjælpe hinanden lokalt for at få humøret og handelslivet tilbage på sporet efter corona.

 

Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Skoringen vil hjælpe folk ud af deres strømper, havetøfler og hvad de ellers har gået rundt i derhjemme under nedlukningen og giver rabatter på en masse sko. Samtidig opfordres kunderne til at bruge de sparede kroner lokalt. Derudover kan man give et karma-kram i form af en personlig hilsen – via et karmakort i butik eller online – til nogen i byen, man savner eller som fortjener en opmuntring.

 

Skoringen er en landsdækkende kæde, men den består af selvstændige butikker med hver sin lokale ejer. Her oplever man hver dag, hvor stor betydning de lokale fællesskaber har – både når det går godt, og når der er modvind. Med lokalkarma-kampagnen er målet at vække fællesskabsfølelsen og optimismen igen på et tidspunkt, hvor der er historisk stort behov for det.