Uopfordret ansøgning

Er din drømmestilling ikke ledig? Send os en uopfordret ansøgning.

Art Director

En AD’er på Envision skal kunne få alting til at ligne en million. Samtidig skal vedkommende være en dygtig konceptmager, der kan få kreativitet og effektivitet til at gå op i en højere enhed.

Kontaktperson
Jesper Herholt

Send ansøgning herCopywriter

En tekstforfatter på Envision skal kunne skrive fejlfrit, flydende og fantastisk. Derudover skal vedkommende være fantastisk dygtig til at lave kreative koncepter, som skaber fantastiske resultater for vores kunder.

Kontaktperson
Peter Boe

Send ansøgning herStrategic planner

Som planner på Envision skal man kunne gennemskue alt. Knuse tal, analysere tendenser og, vigtigst af alt, forstå mennesker. Og så skal man koge det hele ned til noget, alle fatter.

Kontaktperson
Tomas Olesen

Send ansøgning her

 

Client Service Manager / Director

En Client Service Manager er ansvarlig for at fastholde og udvikle en portefølje af kunder, samt sikre en tillvækst af nye kunder.

Kontaktperson
Annette Quorning

Send ansøgning her

 

Projectmanager / Coordinator

En Project Manager / Coordinator styrer store som små projekter igennem fra start til slut og sikrer, at leverancen leveres til tiden og til det aftalte budget.

Kontaktperson
Annette Quorning

Send ansøgning her

 

Graphic designer

En grafisk designer skal kunne følge en designmanual eller brief ned til mindste detalje i vores katalog-, emballage- og øvrige grafiske produktion, og det er uanset, om det er til analoge eller digitale platforme. Gennem en selvstændig og målrettet indsats opfylder vi således kundernes behov – Typisk i samarbejde med vores grafiske afdeling i Vietnam.

Kontaktpersoner
Hanne Østergaard og Annette Quorning

Send ansøgning her

 

Digital specialist

Vores digitale medarbejdere spænder vidt; lige fra digitale strateger og SoMe-specialister til webdesignere. Fællesnævneren er en dyb indsigt i det digitale felt, og en viden om, hvordan det bruges til at skabe værdi for vores kunder.

Kontaktperson
Esben Amtorp

Send ansøgning her

 

Administration

I administrationen har vi følgende funktioner: Reception, piccoline, IT samt økonomi og bogholderi. Orden og struktur er et af omdrejningspunkterne i administrationen hos Envision. Vi der dem, der holder styr på møderne, på timesedlerne, på bilagene, på sikkerhedspolitikkerne og alt det andet, så vores kreative kolleger kan koncentrere sig om at være netop dét.

Kontaktperson
Irene Mortensen

Send ansøgning her

 

Disclaimer

Envision samarbejder med Unique Human Capital til at behandle og opbevare dine persondata i henhold til GDPR-lovgivningen.