Futures

Envisions kreative talentprogram

FUTURES

Et talentprogram for unge kreative

Hos Envision har vi et talentprogram henvendt til unge kreative, der brænder for at udvikle deres kreative kompetencer. Og som ønsker konkret bureauerfaring og gerne vil imponere os med deres talent inden for art direction, copywriting og konceptudvikling. 

Som ungt talent får du chancen for at vise dit værd gennem en måneds praktik med efterfølgende mulighed for projektansættelse i 6-12 måneder. Derefter vurderer vi, om samarbejdet eventuelt skal fortsætte i form af fx en fastansættelse, freelance-arbejde eller noget tredje. Under alle omstændigheder opnår du et solidt grundlag for en fortsat karriere i reklamebranchen.

Creative Director Peter Boe er ansvarlig for talentprogrammet, men den enkelte deltager bliver også tildelt en personlig mentor blandt bureauets seniorkreative. De unge talenter arbejder både som selvstændigt team på egne opgaver og assisterer husets øvrige kreative.

Derudover er komprimerede “crash courses” også en del af programmet, hvor talenterne bliver introduceret til discipliner så som strategisk planning, manuskriptforfatning og meget mere – alt sammen med nogle af husets specialister som undervisere.