Praktik hos Envision

PRAKTIK

Er du en reklameinteresseret research-nørd?

Hos Envision har vi hvert halve år et hold praktikanter tilknyttet vores strateger og kontaktfolk i 4-6 måneder. De assisterer med research- og analyseopgaver i arbejdet med at identificere de indsigter, der tager os til effektfulde, kreative koncepter og kampagner.

Vi holder typisk samtaler i april for praktikforløb med start til august og i oktober for praktikforløb med start til januar. Hold øje med vores officielle stillingsopslag eller send os allerede nu en uopfordret ansøgning.

Er praktik noget for dig?

Måske læser du på kandidaten i kommunikation, marketing eller medievidenskab. Måske er du informationsvidenskaber eller oplevelsesøkonom. Måske er du kandidatstuderende på antropologi eller psykologi. I hvert fald er du nysgerrig på mennesker og medier, interesseret i reklame og kommunikation og vild med at lave desk research samt kvalitative og kvantitative undersøgelser. 

Hvis det er dig – så send din motiverede ansøgning, dit CV og dit karakterbevis samt øvrige relevante bilag til strategisk researcher, Therese Petersen.

Send ansøgning