KOM I PRAKTIK

Vi søger praktikanter med kommunikationsstrategisk flair til 2. halvår 2020

 

Vi forstår forbrugerne

Vi søger talentfulde praktikanter til vores strategiske indsigtsarbejde – studerende, som brænder for forbruger-, markeds- og medieundersøgelser, og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands on-erfaring.


Kilde: "MyImage 2019", MyResearch – baseret på svar fra 768 marketingansvarlige.

Vi får det bedste ud af brands

Envision er et reklamebureau i hjertet af Aarhus, der arbejder med nogle af de fedeste brands i Danmark. Vi har fx reddet grundvandet med Gulddreng, vi aktiverer sponsorater for hummel, hylder alt det normale i Normal og bekæmper overfiskeri med WWF.

Vi er sat i verden for at booste vores kunders forretning. Vi identificerer uopdagede muligheder, udvikler relevant, troværdig og differentieret kommunikation og leverer strategisk-kreative løsninger på alle platforme. Hver eneste dag.

Du er en reklameinteresseret researchnørd

Som praktikant bliver du tilknyttet vores strategiske plannere, som du assisterer med research og analyseopgaver i arbejdet med at identificere de indsigter og den medieadfærd, der tager os til effektfulde kreative koncepter og kampagner. Din opgave bliver i høj grad at følge og forstå målgrupper. Hvad gør de? Hvorfor gør de det? Og hvad betyder det så for måden, vi skal kommunikere til dem på tværs af medier? Du vil typisk komme til at arbejde med: desk research, voxpop, interviews og fokusgrupper, markeds- og medieanalyse, SoMe-strategi, surveys og workshops samt diverse ad hoc-opgaver.

Du skal i praktik i efterårssemestret

Måske læser du på kandidaten i kommunikation, marketing eller medievidenskab. Måske er du kandidatstuderende på antropologi, oplevelsesøkonomi eller psykologi. Eller måske har du din gang på ITKO eller Informationsvidenskab. I hvert fald er du nysgerrig på mennesker og medier, har viden om og interesse for reklame og kommunikationsstrategi og er ikke mindst vild med at lave desk research samt kvalitative og kvantitative undersøgelser.

Personligt har du masser af gå-på-mod, er struktureret, har gode research- og formidlingsevner og arbejder såvel selvstændigt som i teams. Og er du hård til IndexDK, elsker at lave interviews, mestrer online surveys, er tekstforfatter eller community manager i fritiden, er det bestemt heller ikke en ulempe.

 

"Hos Envision føler du dig velkommen fra første dag og bliver lynhurtigt sat i gang med en masse forskellige opgaver for super spændende brands. Jeg lavede alt fra interviews om slikvaner til kortlægning af kunderejser. Praktikken gav mig et unikt indblik i det at arbejde på et reklamebureau, og jeg har efterfølgende kun fået endnu mere blod på tanden."

Laurits tidligere praktikant, cand.mag i medievidenskab, AU og Junior Strategic Planner hos Envision

"Det bedste ved at være i praktik hos Envision var at få lov at prøve kræfter med rigtige kundeopgaver. Jeg lavede både research, content-planlægning, UX og wire-framing. Kravene er høje, men der står altid nogen klar til at hjælpe.
Du får rig mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil og få testet de metoder og værktøjer, du har lært på studiet."

Nanna tidligere praktikant, cand.it i digital design, AU og Community Manager hos Envision

 

Det praktiske

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen og strækker sig fra august til og med december 2020. Til gengæld kvitterer vi med masser af praktisk udfordring og udvikling samt ikke mindst byens bedste kokke, som hver dag laver lækker morgenmad og frokost til dig.

Ansøg

Er du vores perfekte praktikantmatch, så send en motiveret ansøgning, CV, karakterbevis og andet relevant senest d. 1/5.

Bemærk dog, at vi afholder samtaler og ansætter løbende

 

Send ansøgning

Download opslaget som PDF