Familien

First Chair Group

Vi er en del af en stærk familie af specialiserede bureauer i First Chair Group (FCG). Et hurtigt voksende og ambitiøst netværk, hvor hvert enkelt medlem gør de andre bedre gennem målrettet samarbejde og fælles kunder.

Besøg firstchairgroup.dk

Harbinger Public Relations

Make your core story known

Harbinger Public Relations er et full-service PR-bureau, der hjælper danske og internationale virksomheder med at skabe synlighed og dialog gennem stærke, relevante budskaber og kernehistorier.

Vi arbejder strategisk med PR, varetager interesser og skaber rammerne for, at hver enkelt kunde kan opnå et positivt omdømme på både kort og lang sigt.

Harbinger Public Relations kunder består af både store og mellemstore virksomheder, som ønsker at benytte PR til at gøre en forskel på det danske marked.

Besøg harpinger-pr.dk

GORM Agency

UX, indhold og konvertering

GORM Agency er et digitalt bureau med speciale i UX, indhold og konvertering: Vi designer og koder digitale brugeroplevelser, som får vores kunders forretning til at vokse. Vi skaber meningsfuldt indhold, der sikrer relevans i kontaktfladen mellem mærker, mennesker og teknologi. Vi optimerer og måler konverteringer på søgemaskiner, sociale medier og andre indholdsplatforme. 

Med et mindset som kombinerer digital forretningsudvikling og marketing, nedbryder vi siloerne mellem reklamebureauer, mediebureauer og virksomheders it-afdelinger.

Besøg gorm.agency

Unique Human Capital

Rekruttering af de mest kvalificerede medarbejdere

I mere end 15 år har Unique Human Capital hjulpet danske og internationale virksomheder med at rekruttere bestyrelsesmedlemmer, topchefer, direktører og højt specialiserede medarbejdere. Vi tilbyder også individuel karrierevejledning og rådgivning om kortlægning og udvikling af potentialet hos den enkelte så vel som for teams. 

Vores rådgivning er baseret på vores egen ledelseserfaring, og vi er vores kunders betroede rådgiver inden for: Executive Search, Search & Selection, Board Search, Assessment og Outplacement.

Respekt, tillid, grundighed og kvalitet - såvel som troværdighed - er nøgleord for os i vores arbejde.

Besøg uhc.dk

A-2

Vi skaber vækst

A-2 er en førende ledelses- og konsulentvirksomhed, der tilbyder uafhængige, specialiserede konsulentydelser til stat, kommuner og den private sektor inden for en bred vifte af brancher såsom: Transport, forsyning, finansiering, handel og service, industri og IT.

Vores speciale er digitalisering, infrastruktur, indkøb og bistand ifm. offentlige udbud. Alle områder i markant vækst.

Viden = kvalitet
Vores teams består af kreative og professionelle mennesker med lang konsulenterfaring og akademisk baggrund, typisk inden for ingeniørvidenskab og økonomi.

Besøg A-2.dk

Orchestra

Envision er medejer af mediabureauet Orchestra

Orchestra er sat i verden som en udfordrer til den etablerede mediebureaubranche. 
Med et indkøbsfællesskab kaldet ”Transparency” er forretningsmodellen baseret på fuld transparens, hvilket muliggør et armslængdeprincip mellem indkøb og rådgivning. Dette gør Orchestra til en stærk mediestrategisk partner, der ikke kun rådgiver om paid medier, men også har et stærkt fokus på owned og earned. 

Tre år i træk er Orchestra kåret som mediabureauet med de mest tilfredse kunder. 
Og i 2018 valgte 95 danske annoncører at bruge Orchestra til rådgivning samt håndtering af medieindkøb.

Besøg orchestra.dk

Anew

Anew er et kreativt bureau med speciale i at tilføre værdi til virksomheder og brands gennem kreative koncepter drevet af forbrugerindsigter.

Anew er placeret i København, og med sine 12 medarbejdere er det et fokuseret bureau med stor kreativ kapacitet, der gør det muligt at servicere en bred vifte af brands inden for FMCG, detailhandel, lotterispil og medicinalbranchen.

Besøg anew.dk

 Minh Graphic

Minh Graphic i Vietnam

Hos Minh Graphic i Ho Chi Minh City i Vietnam har vi mere end 50 vietnamesiske kolleger, som blandt andet er dygtige til layout, rentegning og billedbehandling.
Minh Graphic giver os ekstra kapacitet og fleksibilitet ifm. produktion af tilbudsaviser, kataloger, webbannere og andre grafiske produkter. 

Produktionsomkostningerne er væsentligt lavere end i Danmark og kombineret med vores automatiserede og digitale produktionssystemer kan vi tilbyde meget effektiv grafisk produktion.

Besøg minhgraphic.com

Rodkjær Event er et dedikeret og professionelt eventbureau, der designer rum og skaber oplevelser til flere forskellige kunder.

Et eventbureau, der laver unikke events og kreative dekorationer. Fra de helt store mega events til de mere intime oplevelsesevents. Uanset omfang skaber de events professionelt, ærligt og dynamisk. Siden 1999 har Rodkjær serviceret landets største og bedste virksomheder, storcentre og konferencehoteller med fester, events og dekorationer.

Rodkjær er kendte for at være på forkant med tendenser og levere gennemtænkte og gennemførte løsninger. Og tager altid udgangspunkt i kvalitet, kreativtet og erfaringer, når de skal designe events. Fra start til slut.

www.rodkjaer.dk