Familien

First Chair Group

Vi er en del af en stærk familie af specialiserede bureauer i First Chair Group (FCG). Et hurtigt voksende og ambitiøst netværk, hvor hvert enkelt medlem gør de andre bedre gennem målrettet samarbejde og fælles kunder.

Besøg firstchairgroup.dk

Harbinger Public Relations

Make your core story known

Harbinger Public Relations er et fuldservice PR-bureau, der hjælper danske og internationale virksomheder med at skabe synlighed og dialog gennem stærke, relevante budskaber og kernehistorier.

Vi arbejder strategisk med PR, beskytter interesser og skaber rammerne for, at hver enkelt kunde kan opnå et positivt omdømme på både kort og lang sigt.

Harbinger Public Relations kunder består af både store og mellemstore virksomheder, som ser en fordel i at benytte PR til at gøre en forskel på det danske marked.

Besøg harpinger-pr.dk

GORM Agency

UX, indhold og konvertering

GORM Agency er et digitalt bureau med speciale i UX, indhold og konvertering: Vi designer og koder digitale brugeroplevelser, som får vores kunders forretning til at vokse. Vi skaber meningsfuldt indhold, der sikrer relevans i kontaktfladen mellem mærker, mennesker og teknologi. Vi optimerer og måler konverteringer på søgemaskiner, sociale medier og andre indholdsplatforme. 

Med et mindset som kombinerer digital forretningsudvikling og marketing, nedbryder vi siloer mellem reklamebureauer, mediebureauer og virksomheders it-afdelinger.

Besøg gorm.agency

Unique Human Capital

Rekruttering af de mest kvalificerede individer

I mere end 15 år har Unique Human Capital hjulpet danske og internationale virksomheder med at rekruttere bestyrelsesmedlemmer, topchefer, direktører og højt specialiserede medarbejdere. Vi tilbyder også individuel karrierevejledning og rådgivning om kortlægning og udvikling af potentialet hos den enkelte så vel som for teams. 

Vores rådgivning er baseret på vores egen ledelseserfaring, og vi er vores kunders betroede rådgiver inden for: Executive Search, Search & Selection, Board Search, Assessment and Outplacement.

Respekt, tillid, grundighed og kvalitet - såvel som troværdighed - er nøgleord for os i vores arbejde.

Besøg uhc.dk

A-2

Effektiv forandring

A-2 er en førende ledelses- og konsulentvirksomhed. De tilbyder uafhængige, specialiserede konsulentydelser til den danske stat, kommuner i Danmark og til den private sektor inden for en bred vifte af brancher såsom: transport, forsyning, finansiering, handel og service, industri og IT.

Vores ekspertise er digitalisering, infrastruktur, indkøb og Tender Management. Alle områder med betydelig markedsvækst.

Senior viden af overlegen kvalitet.
Vores teams består af kreative og professionelle mennesker med langvarig konsulenterfaring og akademisk baggrund, typisk inden for ingeniørvidenskab og økonomi.

Besøg A-2.dk

Orchestra

Envision er medejer af mediabureauet Orchestra.

Orchestra er sat i verden som en udfordrer til den etableret mediebureaubranche. 
Med deres indkøbsfællesskab, kaldet ”Transparency”, er forretningsmodellen baseret på fuld transparens, der muliggør et armslængdeprincip mellem indkøb og rådgivning. Det gør Orchestra til en stærk mediestrategisk partner, der lige så gerne snakker om betalte som ikke-betalte medier. De tror på, at betalte medier kun er en del af løsningen. 

For 3. år i træk er Orchestra kåret som mediabureauet med de mest tilfredse kunder. 
Bureauet har med sine 35 medarbejdere base i København.
I 2018 valgte 95 danske annoncører at bruge Orchestra til rådgivning samt håndtering af mediaindkøb.

Besøg orchestra.dk

Anew

Anew er et kreativt bureau, der er specialiseret i at tilføre værdi til virksomheder og brands med fokus på kreative koncepter, der er drevet af forbrugerindsigter.

Vi repræsenterer en kreativ enhed hos Envision (FCG) - et nationalt bureau på 200+ ansatte med produktion inden for alle aspekter af marketing.

Anew er baseret i København med 12 medarbejdere. Vi er et koncentreret bureau med en stor kreativ kapacitet, der gør det muligt for bureauet at arbejde med en bred vifte af brands inden for FMCG, detailhandel, lotteri og sundhedsorganisationer.

Besøg anew.dk

 Minh Graphic

Minh Graphic i Vietnam

Med Minh Graphic i Ho Chi Minh City har vi mere end 50 vietnamesiske kolleger, som blandt andet er dygtige til layout, rentegning og billedbehandling.
Minh Graphic giver os ekstra kapacitet og fleksibilitet ifm. produktion af tilbudsaviser, kataloger, webbannere og andre grafiske produkter. 

Produktionsomkostningerne er væsentligt lavere end i DK og kombineret med vores automatiserede og digitale produktionssystemer og setup kan vi tilbyde meget effektiv grafisk produktion.

Besøg minhgraphic.com