Barselsvikar assistent / receptionist

Envision søger en topmotiveret og udadvendt assistent/receptionist til at varetage en masse forskellige opgaver i vores hus. Stillingen er et barselsvikariat på ca. 10 måneder.

Jobbet

Du vil være det første ansigt, man møder, når man besøger Envision, og du vil være den første stemme, man hører i telefonen. Udover det, vil du få berøring med en masse andre opgaver feks. koordinering af møder og events, bestilling af rejser og andre reservationer, og derudover ad-hoc-opgaver for dine kollegaer, der sikrer, at arbejdsdagen fungerer optimalt.

Profil

Der kan være flere veje til dette job.
Du har endnu ikke besluttet dig for din kommende uddannelse og bruger derfor gerne et års tid i et spændende, alsidigt job. Du kan også have god erfaring fra et lignende job. Uanset din baggrund er det vigtigt, at du altid er præsentabel, smilende, serviceminded, imødekommende, samarbejdsvillig, fleksibel og yder høj kvalitet i dit arbejde. Du sætter en ære i at fikse både stort og småt. 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et job i en spændende virksomhed med højt til loftet, og hvor du vil opleve, at trivsel og passion er i højsædet. Du vil få en meget alsidig hverdag omgivet af kreative og sjove kollegaer.  

Din løn vil afregnes i forhold til dine kvalifikationer.

Tiltrædelse: hurtigst muligt, senest 1/1/2020.

Ansøg her