Stillingen som Senior Project Manager, Envision KBH

Ansvarsområde

Envision er et reklame- og vidensbureau med et højt strategisk og kreativt ambitionsniveau. Virksomheden blev etableret i 1988 og har i dag 100 medarbejdere i Danmark og 50 i Vietnam. Envision har kunder inden for mange brancher – alt fra detailkæder og fødevareproducenter til fashion.

Bureauet har vundet mange priser gennem årene blandt andet følgende: Clio, Creative Circle og Advertising Effectiveness Award.

Som Senior Project Manager bliver du ansvarlig for den daglige kundekontakt og skal evne at sparre og udfordre kunden for, sammen med det strategiske og kreative team, at nå best-in-class resultater og effekt.

Du er tilknyttet kontaktafdelingen der arbejder på tværs af Aarhus og København, såvel som de kreative teams og strategiske kompetencer ligeledes arbejder på tværs.

De primære arbejdsopgaver vil være

Projektledelse

Du skal som Senior Project Manager sikre en struktureret og effektiv projektledelse i alle opgaver, at alle deadlines overholdes og sikre den rette kvalitet i leverancerne. 

  • Du skal sikre, at arbejdsrutiner, omkostningsforbrug og kompetenceanvendelser er hensigtsmæssige.
  • Du er medansvarlig for at sikre et godt arbejdsmiljø i teamet med et højt kreativt niveau samt en problemfri løsning af opgaverne via solidt samarbejde.
  • Du er garant for, at der er en klar rød tråd mellem alle elementer og platforme off-/online, outdoor, POS, tv, mm.
  • Du skal koordinere og planlægge kampagner samt andre tilkøb i tæt samarbejde med teamet.

Kundekontakt

  • Du skal udfordre og sparre med kundens marketing-team og medvirke til en effektiv og kreativ løsningsproces.
  • Du deltager i ugentlige møder med kunder og har ansvar for at optimere samarbejdet ved at skabe merværdi for både kunde og bureau, herunder øge kundens kendskabsgrad til bureauets pallette af kompetencer og events.
  • Du skal agere proaktivt og være på forkant med markedstendenser, årshjul, events, mm.
  • Du skal koordinere og planlægge kampagner i tæt samarbejde med kunder og det kreative team.
  • Desuden er du ansvarlig for løbende opfølgning og status til kunder og et generelt højt informationsniveau.
Om dig

Du har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling, du har højt humør, du formår at holde styr over mange projekter ad gangen, og du elsker kunderelationer. Du ved hvordan man får teamet til at arbejde effektivt og har en god sans for kvalitet i leverancerne.

Udviklingsmuligheder Envision er en del af den ekspansive gruppe First Chair Group (FCG), der består af ca. 200 medarbejdere i en række virksomheder indenfor komplementære forretningsområder.

Det praktiske

Rejsedage Der vil være lejlighedsvis rejseaktivitet mellem Århus og København.

Arbejdssted Charlottenlund

Tiltrædelse Den 1. september 2021

Spørgsmål Kontakt Line Brøndsted hvis du har spørgsmål til ovenstående stilling på mobil 29690133 eller mail libr@envision.dk

Vi tager løbende samtaler.

Ansøg her