Praktik for strategiske talenter - forår 2024

Praktik i et powerhus indenfor tech og kreativitet

Går du med en drøm i maven om at arbejde med branding og reklame? Eller måske skal du bare have testet af, om bureauland er noget for dig? Hos GORM x ENVISION tager vi løbende praktikanter ind i vores strategisk-kreative hus.

Som strategisk praktikant kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige kunder og opgaver - fra de helt store landsdækkende kampagner til den lille målgruppeanalyse, der kan gøre en verden til forskel. 

Vi elsker at skabe de bedste rammer for udvikling af nye talenter – og er selv i konstant udvikling. Som strategisk praktikant bliver du en del af afdelingen account x strategy, hvor vi sidder 30+ konsulenter og strateger, der hver dag arbejder med salg, rådgivning og udvikling af brands og kommunikation. Du vil indgå i teamet på lige fod med os andre og hjælpe med at identificere netop de indsigter, der kan skabe effektive kreative koncepter og kampagner. 

Lyder det fedt? Send en mail til Mie - mifg@envision.dk og hør mere. Du må også gerne ringe på 2469 5005. 

Det praktiske

Praktikforløbet er ulønnet, 37 timer om ugen. Vi sørger for, at du har det udstyr, du skal bruge, at du får masser af praktisk udfordring, og at din praktik bliver et skræddersyet forløb målrettet din udvikling. Og så er der selvfølgelig morgenmad, kokkelavet frokost, drikkevarer, snacks og sociale arrangementer - på vores regning. 

Du bliver en del af et stort hus, hvor vi både arbejder, fester og slapper af sammen. Hvis vi ikke har det sjovt, kan vi nemlig heller ikke lave noget fedt for vores kunder. 

Det er muligt at have base på vores kontor i Aarhus eller i København. Skriv venligst i ansøgningen, hvor du ønsker at have din daglige gang.

Ansøg nu

Er du vores perfekte praktikantmatch, så send en motiveret ansøgning, CV, fag/karakterer og andet relevant hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere og ansøg HER