Vi benytter cookies

Hvis du klikker videre på envision.dk, accepterer du automatisk brugen af cookies.

NYHED 1/2:
Ny digital direktør til envision

Ny digital direktør til envision

Hannu Vangsgaard fra Dansk Supermarked ansat som ny digital direktør pr. 1. april. envision har fokus på udvikling af den digitale forretning, og nu bliver der trykket på speederen med ansættelsen af Hannu Vangsgaard. 

”Hannu skal hjælpe os med at…

Læs mere

Hannu Vangsgaard fra Dansk Supermarked ansat som ny digital direktør pr. 1. april. envision har fokus på udvikling af den digitale forretning, og nu bliver der trykket på speederen med ansættelsen af Hannu Vangsgaard. 

”Hannu skal hjælpe os med at udvikle vores voksende digitale forretning. Vi er både forandrings- og investeringsvillige, og vil gerne øge tempoet på vores ideer og planer. Med Hannu om bord får vi viden og erfaring til at prioritere og organisere projekterne, mens vi udvider organisationen. I samarbejde med vores digitalbureau Nörd har vi allerede udviklet flere nye digitale produkter, og vi har planer om flere”, fortæller administrerende direktør Mona Juul.

Hannu Vangsgaard har som digital chef i Dansk Supermarked haft ansvaret for den digitale forretningsudvikling på tværs af alle kæder. Herunder markedsføring, e-business udvikling, mobile apps, sociale medier mv. Desuden har han været en af hovedarkitekterne bag DS’ overordnede strategi for crosschannel og e-commerce. Hannu startede i koncernen som e-handelschef for Bilka.dk i 2010, hvor han opbyggede organisationen fra tre studentermedhjælpere til 80 mand. Og en omsætning på et trecifret millionbeløb.  

"Jeg glæder mig helt enormt til at være med til at sætte retningen for et af Danmarks største og bedste bureauer. Jeg fornemmer helt klart både vilje og evne til at bygge, hvad man kunne kalde fremtidens bureau, hvor det rette mix af marketinghåndværk, strategisk forståelse og digitale løsninger i verdensklasse vil cementere og udbygge envisions position. Jeg kommer med 20 års online erfaring, hvor især de sidste 5 i DS har været ekstremt lærerige. Nu glæder jeg mig til at bringe min viden i spil i et lidt bredere perspektiv, men også til at lære af nogle knalddygtige marketingfolk."

Hannu refererer til Mona Juul og bliver en del af ledelsen.

Minimér

envision søger madglad community manager (deltid)

envision søger madglad community manager (deltid)

Vi søger en community manager, der skal hjælpe os med at vedligeholde og udvikle indhold på tværs af sociale og digitale medier.

Læs mere om stillingen under Job.

envision.dk

envision.dk

ideer, der giver mening

Vi er et af Danmarks bedste reklamebureauer.

Det kan vi godt tillade os at sige. Især fordi vi ligger nr. 4 på branchens image 2015. Fordi vi er ét af de ældste bureauer i den danske reklamebranche. Fordi vi er stolte af at være blandt de få, der ikke har en stor amerikansk Big Brother i ryggen, men er os selv. Og fordi vi de sidste par år har været ét af de mest omtalte bureauer i landet, når det gælder vores viden, vores arbejde, vores reklamepriser og føtex-sangen, som danskerne enten hader eller elsker. 

envisions image 2015
Nr. 1 på forbrugerindsigt
Nr. 2 på forståelse for kundernes forretning
Nr. 5 på strategisk stærke

-  og effekten af det hele kan du se lige her.

Kilde: MyImage 2014, MyResearch: Analyse baseret på 708 marketingansvarliges besvarelser. 

Kunsten at fikse ting - og tænke sig om imens.

Vi forsøger at være ærlige over for vores kunder og os selv. Derfor kan vi også ærligt sige, at en særlig kompetence hos os er at få ting ordnet og ført ud i livet. Men vi tænker os om imens. Derfor giver det mening for os at være et reklame- og vidensbureau, der kan bringe kreativitet, viden, digitale medier, design og produktion på banen alt efter behov. 

envision er et vidensbureau.

Gode ideer er ikke sjove for at være sjove og taget ud af den blå luft. De er ikke reklamegøgl og kommunikationslir. Hos envision giver ideerne mening. Mening for forbrugerne midt i deres liv og hverdag. Og mening for vores kunder med deres mål og ambitioner. Vi mener, at den rigtige viden skaber strategisk kreativitet, der flytter mennesker, holdninger og varer. 

Du kan hente vores vidensstudier og forbrugerrapporter på envision.dk fra en tablet eller computer.

Vi har defineret vores drømmekunde.

Vi har store kunder, mellemstore kunder og de helt små. Men størrelsen er ikke det vigtigste for os. Vi har mange fødevarekunder og detailkæder. Vi har banker, forlystelsesparker, storcentre og offentlige institutioner på kundelisten. Og mange andre. Men kundekategorierne er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste for os er at arbejde sammen med kunder, som også tror på, at ideer skal give mening.

Vi går ret meget op i, om det virker.

Kommunikationsstrategien, den kreative idé og effekten er en treenighed, der giver mening. For det skal virke, det vi laver. Hvad enten det er for at få flere varer ned i kurven, udbrede kendskabet eller ændre en holdning. Hver dag skaber vi resultater og styrker vores langvarige samarbejde med vores kunder. Derfor er vi blandt andet stolte over at have vundet en Advertising Effectiveness Award for Fårup Sommerland i 2011 og Waoo i 2013. Og derfor er effekt en fast del af vores arbejde.

DANÆG_BRUG_SKALLEN

Æg har aldrig været sjovere – eller klogere! ProfessorBlomme og Æggehovederne lærer børn at ’bruge skallen’ gennem en række sjove og skøre ægsperimenter. Se mere på danæg.dk.

Bellevue

Oplevelsesgaveboksene opfattes ens. Det ville Bellevue gerne gøre op med. envision har udviklet strategi og nye emballager, der skulle løfte Bellevue stærkere position via en større oplevelse.

Bilka

Bilka ønsker en gennemgribende revitalisering af deres brand. I den forbindelse får både aviser, tv-spots og butikker løbende en make-over.

Skoringen

Målet med Skoringens nye kommunikation var at ensrette deres kommunikation og opbygge deres brand til at være norske og danske familiers foretrukne skobutik.

Nord Gourmet

NORD er nyt nordisk tapas smørrebrød. envision har været med til at udtænke alle detaljer lige fra indretning af foodtrucken til emballage og sociale medie strategi.

Føtex prismatch

envision har i samarbejde med føtex udviklet kampagnen Prismatch, der garanterer discountpris på en række mærkevarer. Case: føtex Prismatch

Aarhus Festuge

envision har udviklet et nyt, inspirerende og mere brugervenlig website til Aarhus Festuge, som skal guide til bedre oplevelser. Se det fulde website på www.aarhusfest.dk

ILVA

envision har udviklet en ny grafisk platform til ILVA, der både favner image og taktisk kommunikation.

Silvan

Sammen med SILVAN har vi skabt en ny kommunikationsstrategi, der tager hånd om både de taktiske, strategiske og forretningsmæssige udfordringer.

Levevis - er til for dig

envision har udviklet strategi, emballage og det kreative univers bag Levevis, som gør det nemmere at træffe det sunde valg i Netto, Bilka og føtex.

Punkt 1 - Kombi-film

envision har skabt en fælles markedsføringsramme for expert og punkt1 med vende-aviser og tv, der rummer begge kæders brandværdi.

Waoo

Store og stærke konkurrenter var der nok af, da Waoo! angreb markedet for bredbånd. Løsningen var et unikt ståsted og en markant kommunikation.

Føtex 1 - Vi gør mere for dig

I mere end 20 år har envision stået bag Danmarks flotteste tilbudsavis og resten af markedsføringen for føtex. Og det gør vi stadig … Case: Føtex kan lide, når noget er lækkert.

Rationel – Vinduer og døre, der holder

Don’t tell it. Prove it! Det har været mantraet i samarbejdet med vinduesproducenten Rationel. Case: Vinduer og døre, der holder.

Kohberg – Støt brysterne

envision hjalp Kohberg med at udfordre den kedelige brødhylde gennem tv-universer, prisvindende emballagedesign og produktlanceringer. Case: Støt brysterne.

Mesterhakket – Universets bedste hakkekød

Da Dansk Supermarked i sin tid introducerede Mesterhakket stod envision bag kampagnen – og igen, da det blev relanceret. Case: Mesterhakket – universets bedste hakkekød.

Skagenfood

Målet for Skagenfood var flere faste abonnenter på fiskekasserne. Midlet blev et tv-spot, der satte fokus på Skagenfoods løfte om frisk fisk direkte fra havet til din hoveddør.

Punkt 1 - Jonas Schmidt

Samarbejdet med punkt 1 strækker sig over flere år med udvikling af tv, avis og butiksmateriale. Case: Kom hjem med det rigtige – til den rigtige pris.

Storcenter Nord

Storcenter Nord i Aarhus er byens bedste familiecenter. Men konkurrencen om at være lige netop børnefamiliernes center er blevet skærpet i de senere år.

Premier is

Premier Is er Gammeldags Flødeis, der passer til danskernes smag, og som dyrker de gode og klassiske råvarer. Denne strategi skal afspejles i deres målsætning og kommunikation.

imidt

envision har udviklet en ny identitet og en ambitiøs kampagne for imidt, som skal skabe øge kendskab og trafik til det midtjyske erhvervsfremmesystem

Bongrain

Den franske Geramont ost skulle introduceres i norden. envision har tilpasset og synkroniseret tyske emballager og markedsføringsmateriale til det nordiske marked.

NRGi

NRGi ønskede et website som i højere grad kunne kommunikere en samlet enhed. Moderselskabet og Kuben Management er integreret på sitet og flere vil følge.

Go´on

Go'on har 70 stationer, men stadig ukendt. envision har skabt en strategi og en ny profil med en integreret taktisk dimension til at få kunderne til at bryde vanen og tanke hos Go'on.

DLG

DLG Food ønsker at øge brandpræferencen til deres serie af syltede grøntsager fra Samsø Konservesfabrik. envision har udviklet nyt navn til fabrikken og nye produktemballager.

Kolding Storcenter

For Kolding Storcenter udvikler vi modekampagner til tilbudsmagasinet og skaber ideer til events, som f.eks. verdens længste catwalk. Case: En større oplevelse.

Ministeriet for børn og undervisning

Kampagnen for Ministeriet for børn og undervisning handler om fravær, men vi kalder det en tilstedeværelseskampagne. Case: Det er bedst, når alle er her.

Danæg

I al sin enkelthed har ægget emballeret sig selv bag skallen. Udfordringen bestod derfor i at skabe præference for DANÆG’s brand, produkt og historie.

Du kan læse disse og andre cases på envision.dk fra en tablet eller computer.

Fra omtanke til handling.

Hos envision ser vi ud i verden for at samle viden og indsigter, der gør os klogere på medier, markeder og mennesker. Men vi nøjes ikke med at kigge. Vi er et hus af ildsjæle, som også involverer og engagerer os uden for bureauets fire vægge. Hvis vi møder et projekt på vores vej, hvor vi kan gøre en forskel, er der ikke langt til handling. Det giver ganske enkelt mening for os også at opføre os ordentligt, mens vi tænker os om. 

blog!

Om indsigter, viden, målgrupper og ideer der giver mening.

Besøg vores blog

Det skal være blødt … Og så lige på og hårdt

Det skal være blødt … Og så lige på og hårdt

Og det giver faktisk ganske god mening. Forbrugere bliver bombarderet med nyheder, oplysninger og gode tilbud i ét væk. Det får aldrig en ende. Ikke så længe, at vi er så forbundne, som vi nu engang er. Hver gang, at … læs mere

Job.

Vi vil altid gerne modtage ansøgninger og cv'er fra dygtige kandidater. Også selvom vi ikke søger nye kolleger i øjeblikket. Send din ansøgning til job@envision.dk. Vi bestræber os på at svare inden for 14 dage.

Kontakt

ENVISION A/S

Christiansgade 30

8000 Aarhus C

T: 87302800

F: 87302905

twitter LinkedIn Facebook

Adm. Direktør

Mona Juul

T: 29684918

twitter

Kontaktdirektør

Christian Kirkegaard

T: 29684905

twitter

Kommerciel direktør

Ole Herstal

T: +4560646020

twitter

Kreativ Direktør

Jesper Herholt

T: 41705101

twitter

Strategisk Direktør

Anne Glad

T: 29690101

twitter

økonomidirektør

Anni Sørensen

T: 29684920

twitter

IT-Chef

Kim Birk Laursen

T: 61621300

twitter

Produktionschef

Hanne Østergaard

T: 29684909

twitter

Produktionschef/repro

Chris Mikkelsen

T: 29684928

twitter

Vi benytter cookies

envision.dk anvender cookies. En cookie er en lille, ufarlig tekstfil, som hverken kan sprede computervirus eller på anden made forvolde skade.

Formålet med cookies er at hjælpe hjemmesiden med at identificere dig, så vi kan gøre din brug af envision.dk mere effektiv og dermed give dig en bedre oplevelse.

envision.dk anvender cookies til flg. formål:

Sessioncookie

En sessioncookie identificerer dig som bruger, mens du er på sitet. Denne cookie slettes, når du lukker din browser.

Analytics cookie

En analytics cookie måler, hvilke sider og elementer der benyttes mest på envision.dk. Envision anvender Google Analytics til at indsamle statistik, som kan forbedre sitet.

Cookieaccept

Når du har accepteret brugen af cookies (enten ved at klikke accept, eller ved at klikke videre på sitet), gemmes en cookie med denne information. Dermed vil du ikke blive præsenteret for dette næste gang, du besøger sitet. Denne accept gemmes i et år.

Tredjepartscookies

Fordi envision.dk integrerer med vimeo.com, anvendes der tredjepartscookies fra dette site.

Hvordan slipper jeg helt for cookies?

Såfremt du ønsker at slette eller helt at undgå Cookies, finder du information og vejledninger her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

> Language: English
profile:
section:
size:
scroll: